NATALIA's WORLD

artă şi literatură

Activități paranormale la Dimond Center

mall, bântuit, fantome, Anchorage, Alaska, travels, paranormalVom vorbi acum mai detaliat despre acele stranii manifestări și diversele activități paranormale de la Dimond Center.
Unii oameni susțin că aud muzică de flaut, precum și sunet de tobe. Acestea se aud de obicei lângă băi și la subsolul Dimond Center noaptea. Este absolut logic… în liniștea aia! Dar totuși, ilogic, pentru că nu ar avea cum să se audă la ora aceea târzie. Doar dacă provin din exterior, de la ceva pub-uri nocturne din zonă, sau de vreun radio deschis, pe undeva, de la vreo clădire vecină, unde cineva ascultă muzică noaptea.
Alții au susținut că au văzut figuri transparente de lupi rătăcind prin mall. Nativi îmbrăcăți în îmbrăcămintea lor tradițională au fost, de asemenea, observați de angajați și vizitatori.
Au existat și rapoarte despre o anumită cameră din centrul Dimond, unde există o prezență foarte puternică.
Se crede că această prezență este violentă, deoarece șuieră și ciupește oamenii când stau în camera respectivă prea mult timp.
Pe un forum, mai mulți vizitatori și foști angajați au comentat și și-au împărtășit poveștile.
Astfel, am aflat că ar fi fost văzute trei fantome diferite – apariția bizară a unui bărbat înalt, alta aparținând unei femei bătrâne, iar ultima prezență aparține unui copil. Nu este clar cine sunt aceste entități.
Un angajat a spus că se afla la Centrul Dimond în jurul orei 23:00, lângă vechile băi. El ar fi auzit niște zgomote stridente, dar nu era absolut nimeni acolo. Înspăimântat, a luat-o la fugă, temându-se pentru viața lui.
Încă o persoană a scris că se simte cu adevărat neliniștită ori de câte ori se află la etajul trei al hotelului Dimond Center Hotel. Ea a dezvăluit: “Mi se face pielea de găina când merg la etajul al treilea al hotelului care aparține de Mall; simt că cineva se uită tot timpul la mine, mă urmărește cu privirea. Am mereu o senzație urâtă la acel etaj”.

Un accident îngrozitor la patinoar

Unul dintre lucrurile inexplicabile, care au avut loc la Dimond Center, a fost la patinoar.
Se spune că ar fi existat o scurgere de freon, iar tânărul manager de doar 24 de ani a încercat să oprească scurgerea în camera de compresoare. Din păcate, a murit acolo, sufocat.
În afară de manager, alți 33 au fost răniți în urma incidentului. Șase dintre aceștia au fost duși de urgență la spital din cauza leziunilor suferite.
A fost o investigație, dar, în mod ciudat, nu a existat un răspuns clar referitor la motivul pentru care a existat acea scurgere de propan. Prin urmare, cauza nu a fost niciodată explicată și activitatea Centrului Dimond a continuat.
În consecință, după moartea îngrozitoare a managerului, au avut loc evenimente și mai ciudate la Centrul comercial Dimond. Mulți au raportat o creștere a aparițiilor spiritelor nativ-americane care se plimbau prin mall.

Alte decese la Centrul Dimond

O altă moarte suspectă se referă la o femeie care tocmai își făcea cumpărăturile în mall și care a murit brusc de anevrism. Apoi a fost moartea unui cuplu care a murit în urma unor împușcături.

Concluzia e una singură: aș mai vrea să vizitez Dimond Center încă o dată. Acum aș privi totul cu alți ochi. Așadar, s-ar putea ca mall-ul să merite o vizită dacă sunteți vreodată în Alaska.

Natalia Nc.

Next Post

Previous Post

© 2020 - 2024 NATALIA's WORLD

Theme by Anders Norén

error: