NATALIA's WORLD

artă şi literatură

CALATAVOLTUROS

Calatavolturos, poezii, literatura, versuri, Natalia Nc. Natalia Neciu

CALATAVOLTUROS

Preț: 45 RON

94 pagini

 

În preț este inclus costul livrării prin curier. Cu alte cuvinte, livrarea este gratis.

Livrarea se face în 3-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii și confirmarea plății.

În cazul neridicării coletului de către destinatar din vina acestuia și al returnării automate către expeditor, la retrimitere se va plăti din nou taxa de transport, nu și prețul coletului. În cazul nerecepționării coletului de către destinatar de 3 ori consecutiv, următoarea expediere se va taxa integral (preț colet + preț livrare)

Imaginea reprezentativă a produsului de pe site este identică cu imaginea reală a coperții.

Descriere

 

Calatavolturos

Poezii, de Natalia Neciu, editura Etnous 2023.
Versuri care combină elemente oculte, ezoterice și dark, axându-se pe genul fantasy și gotic.

Calatavolturos este acel tărâm magic pe care mi l-am imaginat de atâtea ori, o altă dimensiune sau un univers paralel, unde puteam evada doar eu, pentru a-mi găsi împlinirea spirituală și inspirația de a scrie.

Este compus din cuvântul arab “qal’at” (stâncă, cetate, fortăreață) și din cuvântul latin “vulturius (volturius)” luând astfel sensul de “stânca vulturului” sau într-un context mai extins, tărâmul vulturilor.

Un loc misterios, așezat aproape de nori, pierdut între păduri dese și departe de toți, unde doar vulturii pot să ajungă. Acei vulturi necrofagi, cu înfățișare bizară și deloc prietenoasă, Gyps fulvus și Aegypius monachus, care simbolizează moartea și întunericul, dar totodată purificarea și renașterea.

Vulturul apare și în diverse mitologii. La vechii celți este un simbol al înțelepciunii, dătător de viață și energie. În Egiptul Antic întâlnim diverse reprezentări ale “zeițelor vultur” Nekhbet și Mut, ceea ce denotă că vulturul era venerat și perceput ca o figură impunătoare și atotputernică, de sorginte divină.”

(Autoarea)

Natalia Nc.©

Next Post

Previous Post

© 2020 - 2024 NATALIA's WORLD

Theme by Anders Norén

error: