NATALIA's WORLD

artă şi literatură

Cristalele de cuarț în viziunea lui DaEl Walker (1)

natura, cristal, aura, magie, cristale, divinatie, clarviziune

 

 

Cristalele de cuarț în viziunea lui DaEl Walker

Cartea Cristalelor, de Dael Walker

CRISTALUL DE CUARŢ

Proprietăţi fizice

În teoria şi practica noastră se impune întrebarea: Ce sînt cristalele? Răspunsul poate fi găsit în mai multe moduri. Din punct de vedere fizic, cristalele sunt apă fosilizată. Ele iau naştere atunci cînd apa se combină cu un element în anumite condiţii de presiune, temperatură şi energie. Cînd există aceste condiţii, apa va provoca (sau permite) transformarea elementului în cristal.
(Din punct de vedere metafizic, apa – izvor al vieţii – permite unui membru al regnului mineral să ajungă în forma unei fiinţe mai unitare şi ordonate, tinzînd spre o dezvoltare superioară în cadrul universului).

Siliciul, sub formă de nisip, se combină cu apa şi rezultă bioxidul de siliciu sau cristalul de cuarţ.
Cristalele au anumite proprietăţi fizice; astfel, în cazul cristalelor de stâncă, cuarţul amplifică, transformă, înmagazinează, focalizează şi transferă energia.

Cuarţul transformă energia. Dacă este comprimat, generează electricitate. Cînd se transmite un curent electric prin cristal, acesta se măreşte. Un curent alternativ îl face să se mărească şi să se comprime alternativ. Acest lucru realizat suficient de rapid poartă numele de oscilaţie. Cînd este tăiat în forme precise, cuarţul vibrează în ritmuri exacte şi transformă electricitatea în unde care pot fi emise ca în semnalele radio şi TV.
Cuarţul transformă energia solară în electricitate în dispozitive numite celule fotoelectrice.
El înmagazinează energie.

Câteva detalii sunt foarte importante când intrați în posesia unui cristal de cuarț și ar fi indicat să țineți cont de ele, deoarece se consideră a fi elemente fundamentale.

În primul rând, cristalul trebuie curățat și nimeni nu mai trebuie să-l atingă după aceea, deoarece ar lasă amprenta propriului câmp vital pe câmpul energetic al cristalului, iar efectul poate fi extrem de perturbator.

Cu toții știm cât de frumoase și irezistibile sunt cristalele – zeci de forme și culori încântătoare, și poate părea imposibil să te abții tentației de a le atinge! Cu toate acestea nu este deloc indicat.

Cristalul se curăță acoperindu-l cu sare (neiodata), într-un litru de apă, pentru 7 zile.

Tratați cristalul ca pe un prieten apropiat, prețios, și acordați-i atenția voastră, deoarece el este o entitate vie. După această procedură, cristalul se ține aproape de corpul vostru timp de 33 zile, încât veți deveni una cu acesta, din punct de vedere energetic.

Astfel se produc purificarea și contopirea, două etape importante în acest proces.

Natalia Nc.

Next Post

Previous Post

© 2020 - 2024 NATALIA's WORLD

Theme by Anders Norén

error: