NATALIA's WORLD

artă şi literatură

Cristalele de cuarț în viziunea lui DaEl Walker (2)

natura, cristal, aura, magie, cristale, divinatie, clarviziune

 

 

Cristalele de cuarț în viziunea lui DaEl Walker

Cartea Cristalelor, de Dael Walker

CRISTALUL DE CUARŢ

Proprietățile metafizice ale cristalelor

Cristalele amplifică, înmagazinează, focalizează și transformă energia.

În metafizică toate proprietățile fizice au o corespondență în lumea mentală (psihică)

Meta = mai sus, dincolo de; așadar este vorba de o transfigurare totală, o călătorie dincolo de barierele fizice, de lumea materială.

Cristalul constituie un ajutor excelent pentru telepatie, trimiterea și receptarea gândurilor.

Mai mult, el este un coridor între cele două lumi – dimensiunea fizică și cea mentală.

Prin intermediul său putem comunica cu inteligența superioară și cu ghizii spirituali din astral.

Printre experiențele proprii, trăite de-a lungul timpului, și ca autoare a articolului, pot vorbi dintr-o perspectivă personală, poate subiectivă, dar reală în același timp.

Desigur, sunt destui sceptici care nu cred în niște obiecte frumoase, pe care le admiră dar pe care le văd doar pe post de accesorii și decor, în special bijuterii – și cam atât.
Cristalele nu sunt niște obiecte pur decorative.

Cu toții avem ghizi spirituali în lumea astrală. Poate fi o persoană dragă, un părinte, un maestru, un învățător, care ne-a fost cândva aproape și ne-a oferit toate cunoștințele și dragostea sa.

Unii numesc aceste ființe de lumină îngeri păzitori. Indiferent de numele pe care îl dăm, aceștia ne-au ajutat măcar o dată în viață sau ne vor ajuta atunci când vom avea nevoie de protecția lor nevăzută.
Ei sunt glasurile care avertizează asupra primejdiei și vă pot șopti, într-o formă extrem de subtilă, răspunsurile la problemele voastre.

Cu toate acestea, fie că alegeți să credeți sau nu, puteți încerca și voi acest exercițiu spiritual, să-l numim așa. Este relaxant și îi puteți considera o formă de meditație.

Așezați-vă într-o poziție comodă, cu ochii închiși, ținând cristalul în mâna stângă.
Vizualizați cristalul cu vârful în sus (tocmai de aceea pentru acest exercițiu este indicat să alegeți un cristal de cuarț, cu vârf bine definit).

Imaginați-vă că devine din ce în ce mai mare, asemeni unui palat de cleștar; apropiați-vă de el.
Pe măsură ce vă apropiați, acesta devine din ce în ce mai clar, pierdut într-o mare de albastru; își deschide porțile astfel încât puteți intra în interiorul său.

Ați intrat? Acum priviți în jur. Multă frumusețe și lumină vă înconjoară. Lumina coboară din tavanul imens și este reflectată de pereți și podea. Spre centru va așteaptă un scaun înalt, sculptat, dar foarte comod atunci când vă așezați pe el.

În față voastră sunt alte două scaune. Acum vor intra ghizii spirituali.
Imaginați-vă două persoane dragi sau lăsăți pe ei să decidă cine se va înfățișa. Pot fi necunoscuți vouă, dar cu siguranță vin să va comunice mesaje importante. Ghizii nu dau niciodată ordine, ci doar sugestii.
Pentru a intra mai repede în contact cu aceștia se poate folosi mantra luminii, repetată de câteva ori:
“INVOC LUMINA CRISTALULUI LĂUNTRIC – SUNT UN CANAL CURAT ȘI PERFECT – LUMINA ÎMI ESTE CĂLĂUZĂ”.

Manifestarea este o metodă de programare a minţii subconştiente pentru a obţine un lucru pe care-l doriţi sau care vă trebuie. Pentru a vă concretiza manifestarea, este nevoie de cîteva lucruri. Mai întîi, trebuie să ştiţi ce vreţi, deoarece gîndurile confuze sau incomplete vor manifesta foarte puţin.

Cristalul este un coridor între dimensiunea fizică şi dimensiunile mentale. îl putem folosi ca să comunicăm cu mineralele, plantele şi animalele. Putem comunica şi cu inteligenţa exterioară dimensiunii fizice. Putem vorbi cu îngerii, maeştrii, învăţătorii, vindecătorii. Mulţi dintre ei au multă înţelepciune de împărtăşit. Sînt nerăbdători s-o facă, dar nu pot decît atunci cînd avem mijloace să ascultăm. Unele persoane au auzul interior deschis şi pot recepţiona – şi recepţionează. Alţii trebuie ajutaţi. Cristalul poate fi mijlocul care vă înlesneşte comunicarea.

Cristalul poate determina alterarea stării de conştientă. El poate servi drept vehicul pentru a ajunge la talentele şi capacităţile mentale, pentru a le folosi. Toate capacităţile paranormale pot fi stimulate şi amplificate prin folosirea cristalului. Folosirea metafizică cea mai eficientă este în vindecare. Aici, cristalul ajută mentalul metafizic să dirijeze corpul fizic spre refacere şi echilibrare. Astfel, cristalul poate fi vehiculul de unire a fizicului şi metafizicului.

Natalia Nc.

Next Post

Previous Post

© 2020 - 2024 NATALIA's WORLD

Theme by Anders Norén

error: