NATALIA's WORLD

artă şi literatură

FRÂNTURI DE GÂND ȘI FILE DE JURNAL ** DESPRE PARFUMURI

carte, creatie, cultura, cuvinte, fragrante, jurnal, literatura, magie, mister, ocult, parfumuri, pasiune, poezie, povestiri, scris, spiritual, versuri, viata

FRÂNTURI DE GÂND ȘI FILE DE JURNAL

**

DESPRE PARFUMURI

 

PREȚ: 55 RON

120 pagini

 

În preț este inclus costul livrării prin curier. Cu alte cuvinte, livrarea este gratis.

Livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii și confirmarea plății.

În cazul neridicării coletului de către destinatar din vina acestuia și al returnării automate către expeditor, la retrimitere se va plăti din nou taxa de transport, nu și prețul coletului. În cazul nerecepționării coletului de către destinatar de 3 ori consecutiv, următoarea expediere se va taxa integral (preț colet + preț livrare)

Imaginea reprezentativă a produsului de pe site este asemănătoare cu imaginea reală a coperții.

DESCRIERE

 

FRÂNTURI DE GÂND ȘI FILE DE JURNAL

**

DESPRE PARFUMURI

 

Am testat de-a lungul vremii și am deținut multe parfumuri, însă unele arome le-am uitat; note interesante și unice, care s-au estompat în memoria mea, au dispărut odată cu trecerea timpului, s-au șters definitiv. Din păcate, printre ele, există numeroase parfumuri ce nu se mai produc și mi-aș fi dorit să pot reciti acum despre toate aceste bijuterii pierdute, pe care nu le voi mai regăsi niciodată. Tocmai de aceea am decis să scriu această carte, sub forma unui jurnal, pe parcursul unui întreg an, testând în fiecare lună diverse fragranțe.

Precizez că nu recomand niciun parfum, deoarece avem pH-uri diferite, și nici nu enumăr notele sau acordurile existente în compoziție. Toate aceste detalii le puteți găsi pe internet, pe site-uri de specialitate. Eu doar îmi exprim opinia personală, descriind senzațiile și impresiile pe care parfumurile mi le oferă. 

 Autoarea

Natalia Nc.©

 

Next Post

Previous Post

© 2020 - 2024 NATALIA's WORLD

Theme by Anders Norén

error: