NATALIA's WORLD

artă şi literatură

Sfera de cristal a magicienilor

glob, cristal, aura, magie, divinatie, clarviziune

Sfera de cristal a magicienilor m-a fascinat mereu, însă am încercat să dau fenomenului o explicație logică și am ajuns la concluzia că o poți înlocui cu orice altceva, cu o oglindă, cu luciul apei, cu gheață, cu interpretarea formelor pe care le au norii, cu “cititul” pe o foaie imaculată, pe care nu s-a scris, de fapt, niciun cuvânt. Nu există nimic magic într-o sferă de cristal.

Globul de sticlă e destinat clarvăzătorilor, acelor persoane care au capacitatea de a vedea aura. De fapt mulți ar putea învăța să perceapă aura lor sau a altora, în anumite condiții, nu doar clarvăzătorii, deoarece există exerciții de vizualizare a aurei despre care vom vorbi în alte articole.
Cum este percepută aura prin ochii acelor persoane speciale?
Aura pare o flacără aurită în care se scaldă corpul celor care duc o viață pură și arată ca un fum albastru, presărat cu pete de diverse culori, printre care roșu aprins, de exemplu, în cazul unui om furios.
Ea este reflexul forței vitale care arde în interiorul ființelor.

Se spune că, în mod normal, pentru a o putea vedea, este necesară “operația” deschiderii celui de-al treilea ochi, pentru o mai bună vizualizare a aurei, altfel nu ar fi șanse de reușită.
Clarvăzătorii nu au ca obiect de studiu numai aura umană; ei au și puteri telepatice, putând intra în legătură cu spiritele și pot consulta fluidul memoriei Akasha călătorind în astral.

Astfel, globul de cristal servește drept “focar” pentru al treilea ochi, prin intermediul acestuia fiind posibilă pătrunderea în subconștientul ființelor și al amintirilor care se adună acolo.
Tot cristalul poate fi suportul material al unor imagini transmise telepatic.
Nu se folosește orice tip de cristal, deoarece și aici părerile sunt împărțite. Unii obțin rezultate mai bune utilizând cristale de stâncă, alții preferă o sferă de sticlă.

Alții mai întrebuințează un castron cu apă sau un disc simplu, negru.
Dar oricare ar fi tehnica întrebuințată, principiul rămâne același – sferele de cristal rămân doar niște simple instrumente optice.

Magică este mintea noastră și divine sunt adâncurile ființei noastre, necunoscute nouă, nu un simplu glob de cristal.

Clarviziunea – se definește ca fiind “vederea clară”.
Se pot folosi mai multe metode, printre care și cristalele de cuarț și lumânările.

Dincolo de așa-zisul rol divinatoriu, pe care nici nu-l contest, nici nu-l aprob, globul de cristal rămâne un obiect neprețuit, pozitiv și frumos, care poate aduce în casă vibrații pure și binefăcătoare. Cristalele te protejează, te vindecă, îți oferă energie, purificându-ți în același timp corpul, mintea și inima.

Natalia Nc.

Next Post

Previous Post

© 2020 - 2024 NATALIA's WORLD

Theme by Anders Norén

error: